dilluns, 25 de juliol del 2011

Primera jornada de vaga parcial als hospitals del Mar i l’Esperança

Aquest dilluns comença una aturada parcial als centres del consorci Parc de Salut Mar en protesta contra l'ERO a l'Hospital del Mar, que preveu l’acomiadament de 194 treballadors. La vaga ha estat convocada del 25 al 29 de juliol per Metges de Catalunya i la resta de sindicats representats al comitè d'empresa de l'entitat.
Tots els treballadors del consorci Parc de Salut Mar estan convocats a l’aturada , que aquest dilluns es farà de 9 h a 11 h i de 15 h a 17 h . El consorci gestiona l’Hospital del Mar i l’Hospital de l’Esperança, així com els centres Peracamps, el Dr. Emili Mira, i Centre Fòrum.
Segons la retallada establerta pel Servei Català de la Salut, el consorci Parc de Salut Mar – format per la Generalitat (60%) i l’Ajuntament de Barcelona (40%) – ha de reduir aquest any el pressupost en 14,5 milions d’euros.
La delegada de Metges de Catalunya a comitè d’empresa, Elvira Bisbe, assenyala en un comunicat que “la decisió de convocar la vaga parcial s’ha pres per no perjudicar més als usuaris, que pateixen des de fa temps les conseqüències d’unes retallades indiscriminades.”
D’altra banda, el servei d’urgències de l’Hospital de l’Esperança tancarà a les nits, segons va comunicar dijous l’empresa als treballadors. Les urgències donaran servei als veïns de la part nord del districte de Gràcia de 8 h a 20 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada