divendres, 22 de juliol del 2011

Tanquen les Urgències de Nit!!

Avui ja ens ho han confirmat als treballadors del servei d'Urgències. Allò pel que portem mesos protestant, serà un fet a partir del 30 de juliol.

Un cop més, la direcció ha fet gala d'una mostra de falta de tacte, informant-nos a la resta de treballadors mitjançant un missatge a la intranet que reproduïm:

Nou horari de funcionament del servei d'Urgències de l'Hospital de l'Esperança

Us informem que, a partir de dilluns 1 d'agost, l'horari de funcionament del servei d'Urgències de l'Hospital de l'Esperança serà de 8:00 a 20:00 hores.
(Els caps de setmana l'horari serà el mateix)

Desconeixem que se'n farà dels treballadors del torn de nit, tant d'Urgències com de Radiologia (el Laboratori d'urgències porta tancat des de principis de mes), però si que sabem que l'atenció sanitària als veïns del barri es veurà greument perjudicada, ja que en lloc de ser atesos a l'hospital de l'Esperança hauran de ser traslladats a altres hospitals ja col·lapsats com Sant Pau o Vall d'Hebron

A mesura que tinguem més informació i s'hagin organitzat noves mobilitzacions (no ho dubteu), us anirem informant


1 comentari:

  1. Tambe ho sabem ja aixo! La Sra Brunat s'ha dignat a venir a l'Esperança aquesta nit, per dir-nos que a partir del dia 1 d'Agost treballariem a l'Hospital del Mar, no se sap si de forma definitiva ó temporal....Us recordo el greuge que ens suposa aixo a la gent de nit, ja que el horari (nits de treball - nits de librança)es força diferent en amdos centres.

    ResponElimina