dimarts, 11 d’octubre del 2011

Mobilitzacions #15O a Gràcia


Què està passant?
Mentre es continua rescatant les entitats financeres amb diners públics, que sovint van a parar a les butxaques dels seus executius, se’ns diu que no hi ha prou recursos per mantenir els serveis públics essencials.
Mentre la dació en pagament dels crèdits hipotecaris es dóna com a privilegi a les companyies immobiliàries, milers de famílies són abandonades al carrer i queden endeutades per a tota la vida.
Mentre a Gràcia hi ha 8000 habitatges tancats i en desús, els jutges continuen autoritzant diàriament desnonaments de famílies al barri.
Mentre el govern català continua subvencionant l’escola concertada nega a nenes i nens places atorgades des d’abans de l’estiu per a les escoles bressol Jaén i Caspolino.
Mentre el conseller de Sanitat acudeix a inaugurar mútues i ens aconsella fer-nos-en l’assegurança privada, a l’Esperança ja ha tancat les urgències de nit, algunes plantes i diversos serveis.
Mentre s’acomiaden auxiliars, infermeres, metges,,… i es redueixen serveis vitals, l’estructura burocràtica i els càrrecs inútils es mantenen (caps d’unitats inexistents, directors i sotsdirectors generals, adjunts…).
Mentre la Generalitat va invertir i segueix invertint 1.300.000 euros a l’inoperant l’aeroport de Lleida, ha deixat sense transport públic a més de 15.000 ciutadans.
Mentre RENFE tanca línies regionals ADIF constreix l’opulent túnnel de la Sagrera i les rodalies continuen desateses
Mentre la Generalitat s’estalvia les ajudes a gent gran indepenent la dóna catalana rep tota la càrrega que el govern no vol assumir.
…que fem nosaltres?
DIMECRES 12 d’OCTUBRE:
  • 10.30h – 16h Punt d’informació, taller de pancartes
  • i paella popular a la plaça de la Vila
DISSABTE 15 d’OCTUBRE
  • 15h Sortida de la columna des de l’hospital del’Esperança
  • 16h Aturada a la seu de C.I.U (c/Còrsega 331)
  • 17h Trobada manifestació internacional a pça. Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada